Empedrats, murs de jardi, esglaons i plataformes enllosades a la piscina…

Feines al jardi de l’Spout house. Incorporació d’elements de pedra seca en aquest bonic jardi de la casa:

Primer vam recuperar un antic empedrat que portava molts anys tapat per una densa capa d’herba i terra, de fet ningú en coneixia l’existència fins a desenterrar-lo. Vam destapar un bon tram  del jardi  tenint en compte el nombre de lloses que podíem recuperar de la zona. Finalment van ser forces  metres d’aquest antic empedrat, consistent i  amb unes bones lloses.

Just al costat, vam col.locar una font de pedra de Colombia al bell mig del jardi. Per a donar-hi un toc més harmoniós amb el tot el paisatge dels voltants vam construir un petit mur de mig metre d’altura que feia que la font quedés amb una mena de plataforma herbosa aixecada. Un  cop acabat el mur vam tornar a sembrar la gespa perque aquell tros de jardi recuperés la seva verdor habitual.

A la zona oest del jardi hi ha la piscina, i allà hi vam fer una sèrie de petites actuacions. Concretament per accedir a la piscina i amb unes grans lloses vam fer uns esglaons que baixaven cap a la portella de la piscina, i allà al costat de la piscina vam enllosar una petita plataforma al voltant d’una banyera d’aigua calenta (escalfada amb llenya o carbó).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s